کد مطلب: 139929
مدير کل تبليغات اسلامي چهارمحال و بختياري؛
استقرار روحاني در مناطق محروم چهارمحال و بختياري ضروري است
تاریخ انتشار : 1395/01/21 12:10:59
نمایش : 2307
مديرکل تبليغات اسلامي چهارمحال و بختياري گفت: هرجا روحاني حضور داشته آسيب‌هاي اجتماعي آن منطقه هم کمتر بوده است و استقرار روحاني در مناطق محروم استان امروز يک ضرورت است.














به گزارش هفت چشمه، حجت‌الاسلام سيد جعفر مرتضوي مديرکل تبليغات اسلامي چهارمحال و بختياري در  گفت‌وگو با جهانبين نيوز اظهار کرد: جذب روحانيون مستقر اين استان در سال ۹۴ از ۲۱ نفر به ۴۱ نفر افزايش يافته است.

وي افزود: در سال گذشته ۱۲ روحاني خود استقرار و ۸ روحاني استقراردايم به آمار روحانيون مستقر استان افزوده شد و با جذب ۸ روحاني استقرار دايم و ۳ روحاني خود استقرار، روحانيون مستقر استان به ۴۹ نفر افزايش پيدا مي‌کند.

مرتضوي با اشاره به حمايت مجلس شوراي اسلامي از جذب و استقرار روحاني با عنوان «توسعه، بهسازي و ارتقاي طرح استقرار مبلغ در کشور» گفت: اگر اين طرح در سال جاري هم مستمر باشد امسال مي‌توانيم با روحانيون جذب شده عقد قرار داد داشته باشيم.

وي با اشاره به ضرورت حضور روحانيون در مناطق مختلف استان براي اشاعه فرهنگ قرآن و اهل بيت، از روحانيون بومي استان که در حوزه‌هاي علميه قم، اصفهان و مشهد مشغول تحصيل هستند خواست که باحضور خود در ترويج معارف اسلامي سهيم شوند.

مرتضوي با اشاره به اينکه هرجا روحاني حضور داشته آسيب‌هاي اجتماعي آن منطقه هم کمتر بوده است گفت: استقرار روحاني در مناطق محروم استان امروز يک ضرورت است.

مديرکل تبليغات اسلامي استان با اشاره به حضور ۹۰۰ روحاني بومي در استان گفت: بيشتر اين روحانيون در مناطق شهري استقرار دارند و مناطق روستايي و محروم استان با کمبود مبلغ مواجه است.

وي اقامه منظم نماز جماعت، تعظيم شعائر و مراسم ديني و ملي، اقامه نماز و اجراي گفتمان ديني در مراکز اموزشي و مدارس، سخنراني عمومي با موضوع عقايد، احکام، اخلاق و عرفان، تاريخ اسلام و اهل‌بيت (ع) و تربيت در خانواده را از برنامه‌هاي روحانيون مستقر بيان کرد.

مرتضوي توسعه فرهنگ عفاف و حجاب، ايثار و شهادت و زکات و آموزش قرآن شامل روخواني روانخواني، ترجمه و تفسير را از ديگر برنامه‌هاي اين روحانيون برشمرد.

وي گفت: پشتيباني مالي و حمايت معنوي از برنامه‌ها و فعاليت‌هاي ديني و فرهنگي، تغذيه فکري و برگزاري دوره‌هاي آموزشي از برنامه‌هاي اين اداره براي روحانيون مستقر است.

انتهاي پيام/570ه/1022ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg